Leyah började sin utställningskarriär med att vara obesegrad tikvalp under hela året 2011 och detta resulterade även i flertalet BIS-placeringar. Leyah är en fantastiskt rolig hund att visa, hon "rör sig som en dröm" för att citera mer än en domare som sett henne i ringarna. Leyah är en liten basenjitjej med en stor personlighet och med den attityden kommer hon säkert att fortsätta i topp!


 

 
Cacib, BIM
Internationell Champion
SKK Ronneby 2014
 

I Ronneby kom det sista Cacib'et och därmed också den Internationella Championattiteln - C.I.B!

 


 

 
Cert
Nordisk & Norsk Champion!
NKK Drammen 2013
 

På sin första utställning i Norge fick Leyah sitt norska Cert och blev därmed både Nordisk och Norsk champion!

 


 

 
Cert, Cacib, BIR, BIG-4
Svensk & Dansk Champion!
SKK My Dog Göteborg 2013
 

Två år och två dagar gammal gick Leyah in i ringen och segrade stort i Göteborg. Precis som sin mamma Kenya trillade championatet in på första försöket och Leyah gjorde det ännu bättre genom att bli både BIR och BIG-4.

Min fina prinsessa är vacker som en dag, söt som socker och jag är tydligen inte ensam om att tycka det J

 


 

 
Cert, Cacib, BIR
Nordisk Vinnare 2012
DKK Herning 2012
 

Där satt den! På Nordisk Vinnarutställning i danska Herning slog Leyah till och visade alla att den här lilla tjejen verkligen är något att räkna med. Vackert visad av Emma Prahl, M Wami's Basenjis, när matte fokuserade på att visa mamma Kenya till hennes veteranvinnartitel. Whoohoooooo!

 


 

 
3 x Cert
SKK Hässleholm, SKK Ronneby & SKK Stockholm 2012
 

Leyah är en tjej som i stort sett alltid placerar sig i Bästa Tikklassen och under sitt första år mot de stora tjejerna hävdade hon sig mycket bra, två Cert och ett otal R-Cert rikare trots en ganska återhållsam säsong. Med den konkurrensen som finns i basenjiringen idag är jag väldigt nöjd med Leyahs fina start i vuxenlivet. Det här bådar gott för framtiden!

 


 

 
Best In Show-3 Valp
SKK Öland 2011
 

Efter flertalet BIR- och BIM-placeringar på SKK-utställningar var det dags för Leyah att även placera sig i en final. Här på Öland blev hon BIS-3 valp och matte ser ganska nöjd ut J

 


 

 
BIR-Valp 4-6 månader
Basenjispecialen 2011
 

För Specialdomare Val Allen, Zorida Basenjis, England, blev Leyah Bästa Tikvalp på Specialen i Tånga Hed. Hon följer i mamma Kenyas fotspår...

 


 

 
Best In Show-2 Valp
Lomma Bk 2011
 

Leyah debuterade på en inofficiell utställning i Lomma när hon var precis 4 månader. Hon gjorde det galant i det enorma startfältet(på den här utställningen är anmälningsantalet sällan under 300 hundar) och placerade sig som BIS-2 valp.
Veckan efter gjorde honom samma sak i Burlöv. En smakstart på en finfin karriär i utställningsringen där hon var obesegrad tikvalp under hela säsongen.